Sunday, 10 March 2013

BAJU FISHTAIL & BLOUSE MUSLIMAH


berehat sekejap , baru pas makan..boring2 update blog..
mm,boleh dikatakan tiap2 hari customer ramai yg pm2 tanya pasal baju fishtail, padahal stok ni dah sold out lama dah..awal bulan 2 semua dah licin, rasanya dlm 2weeks je x sampai seminggu lebih upload semua sold out, long fishtail ni kami ambil haritu banyak juga sebenarnya, tak silap jualan baju ni seminggu shj kalau xsilap 250pcs,,tiap2 hari mmg melayan fishtail je time tu,,tapi time tu tengah sibuk nak kahwin jadi x sempat nak restock banyak, then bila nak restock after wedding , semua dah sold out kata supplier =_=  wuwuwu

ni la baju yg ramai sgt mencari, maybe sebab simple, pastu nampak sopan..baju jenis labuh tapi dengan gaya potongan fistail ala2 ekor ikan gitu, personally sy mmg suka sgt baju ni ;)


lebih cantik kalau digayakan degan seluar @ skirt yg kontra, nampak naik





sample dipakai dgn skirt & pallazo :)
insyaAllah kami akan restock lagi baju ni, tgh tunggu shipping brg sampai..bg yg betul2 nak tu harap bersabar ya.


seterusnya keluaran after baju fishtail labuh tadi tu,kami datangkan blouse cotton dengan tampalan lace & manik,, very simple tapi sesuai utk muslimah yg suka bergaya, walaupun plain, perincian pada baju menampakkan kemewahan bila dipakai..sy namakan nissa, sempena nama sendiri,kekeke...



apa yg membuatkan baju ni menarik ialah mempunyai 2 tali dibhgn kiri & kanan baju yg boleh dibuka @ dipakai, so anda boleh gayakan ikut cara yg anda sukai :) refer pic dibawah,


kali ni sy cuba tampilan pilihan warna2 yg kontra, baru la nampak ceria sikit.

setakat ni kami masih berkira2 untuk keluaran stok yg berikutnya, sebab blouse muslimah lace ni pun dah hampir sold out kesemuanya..tinggal beberapa pcs shj lagi..pasni nk cari baju yg lebih lawa tapi menepati syariat..hehe
apapun, selamat bergaya syg2 semua, jengah2la uniquestylemuslimah fanpage kalau nak shopping & thanks luangkan masa utk entry ini ^_^

3 comments:

  1. color putih ader x?

    ReplyDelete
  2. baju kuning tu ada lg x??

    ReplyDelete
  3. salam..macam mana jika sy nk oder fishtail fatma puple pink tu?

    ReplyDelete