Sunday, 6 January 2013

PEPLUM..PEPLUM CANTIK


skrg ni mmg tgh trend peplum tgh hot kan...sy update sekejap je peplum ni all stock sold out..baju potongan peplum ni mmg sesuai dipakai dengan skirt mahupun seluar, kalau nak lebih sopan pakai dgn skirt(nampak manis), kalau nak gaya lebih santai boleh digayakan dengan seluar..tapi potongan peplum ni dibhgn pinggang ada shape sikit, kalau yg x suka pakai baju bershape tu rasanya kurang sesuai la, tapi tak kurang juga yg berani utk gayakan peplum walaupun badan berisi, mcm fasha sanda tgh pregnant pun pakai peplum, cool sgt!!


jadi awal tahun ni kedai kami Uniquestyle Muslimah Fan Page fokuskan pada jualan peplum, shawl mungkin lambat2 sikit sbb skrg xde trend yg betul2 tgh hot, kalau sebelum ni halfmoon, tahun baru ni masih mencari2 style tudung yg best..

by thisweek kami akan update lagi baju2 peplum yang cantik dengan saiz yg lebih pelbagai, mcm sebelum ni peplum yg sy ambil untuk saiz s-small l shj, kali ni ada utk saiz besar mcm l & xl pula...nantikannnn....

No comments:

Post a Comment

Post a Comment